Praktiske informationer

Praktiske og nyttige informationer vedr. Ladegårdsskolen vedr. personalegrupper, værdigrundlag og tilbud.

Medicinhåndtering

En del af Ladegårdsskolens elever har dagligt eller akut behov for medicin. Børnespecialcenteret har udarbejdet retningslinjer for medicinhåndtering.

Seksualpolitik på Ladegårdsskolen

Børnespecialcenteret råder over en uddannet seksualvejleder, der har arbejdet i centeret i flere år. Vejlederen har dermed et stort kendskab til børnegruppen.

Magtanvendelse

Magtanvendelser skal være sidste udvej, når elever i deres adfærd er til fare for sig selv eller andre.

Forebyggelse af vold mod personalet

Alle medarbejdere i Børnespecialcenteret skal kunne føle sig trygge i deres arbejde uanset, hvilken gruppe de arbejder i. Elevernes vold (tilsigtet eller utilsigtet) mod personalet opfattes derfor som uacceptabel adfærd.

17.11.2021

Erik Holm Thomsen