Personale

Informationer om personalet på Ladegårdsskolen som udover det pædagogiske personale er fysio- og ergoterapeuter, tale-hørekonsulenter, sekretærer og ledelse.

Pædagogisk personale

Det pædagogiske personale varetager alle læringsaktiviteter med eleverne på Ladegårdsskolen

Fysio- og ergoterapeuter

Ladegårdsskolens fysio- og ergoterapeuter arbejder undervisningsrelateret og bidrager til, at undervisningen tilpasses den enkelte elevs behov, motorik og sansebearbejdning.

Tale-hørekonsulenter på Ladegårdsskolen

Alle elever tilbydes i det første år de går på Ladegårdsskolen, en undersøgelse af deres udvikling vedr. kommunikation, sprogforståelse og tale.

Ledelse

Ladegårdsskolen har en ledelse, som består af en skoleleder og 2 afdelingsledere.

Sekretærer

Pernille Juel Tofte, Rikke Bisgaard og Bente Nielsen er skolens sekretærer, der befinder sig på Vandtårnsvej. De er altid behjælpelige med svar og hjælp.

17.11.2021

Erik Holm Thomsen