Om Fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen

Fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen er en specialinstitution som modtager alle børn, der er berettiget til at modtage undervisning på Ladegårdsskolen. Tilbuddet gælder alle 10 år barnet går på Ladegårdsskolen. Fritidshjemmet er en del af Børnespecialcenteret i Holbæk Kommune.

Fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen delt på to afdelinger og er placeret på samme adresser og i lokalefællesskab med Ladegårdsskolen.
Der er en afdeling 1 på Vandtårnsvej 10 i Holbæk og afdeling 2 tæt ved på Kikhøjparken 1 i Holbæk.

Fritidshjemmet er et fritidstilbud til børn og unge, hvis udvikling kræver særlig støtte og hensyn i dagligdagen. På fritidshjemmet modtages børn fra 6 år og frem til den undervisningspligtige alder udløber.

Personalet på fritidshjemmet har et tæt samarbejde med Ladegårdsskolen. Der samarbejdes i teams omkring samme børnegruppe. Teamet består af lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere.

Fritidshjemmet tilbyder:

• Morgenåbning fra kl. 07:00-08.30.
  • Fritidshjem fra skoledagens afslutning til kl 16.15.
  • Klubtilbud. Herunder juniorklub: kl. 16:00-19:45 og ungdomsklub: kl. 16:15-20:00 hver torsdag.
  • Åbning i skoleferier fra kl. 08:30-16:15.

26.01.2022

Erik Holm Thomsen