Møder omkring barnet

Der afholdes to typer af møder på Fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen, der omhandler det enkelte barn.

Revisitationsmøder

I efteråret afholder Ladegårdsskolen og fritidshjemmet et revisitationsmøde omkring det enkelte barn. Til mødet inviteres forældre, evt. aflastningstilbud, kontaktlærer, primærpædagog og sagsbehandler. I de tilfælde, hvor det er relevant, inviteres desuden tværfagligt personale som talepædagog, fysioterapeut og/eller ergoterapeut. Mødet har en varighed af ca. 1 ½ time.

Der er en fast dagsorden til mødet, som udsendes sammen med indkaldelsen. Inden mødet udarbejder barnets primærpædagog og kontaktlærer et fælles oplæg til barnets læringsplan.

Efter mødet udarbejder primærpædagogen og kontaktlæreren den endelige læringsplan for barnet. Læringsplanen indeholder de mål, der blev aftalt på mødet, og der beskrives, hvordan der arbejdes hen imod de aftalte mål.

Forårsmøder

I foråret inviterer kontaklærer og primærpædagog forældrene til et forårsmøde, hvor der følges op på indhold og mål i læringsplanen. Mødet har en varighed af ca. 1 time.

26.01.2022

Erik Holm Thomsen