Ladegårdsskolen Til ladegaardsskolen.dk

Traditioner på fritidshjemmet

På fritidshjemmet prioriterer vi bl.a. at tage på koloni med børnene.

Grupperne med de yngste børn tager fortrinsvis på koloni i fritidshjemmets eget sommerhus. Grupperne med de ældste børn tager ofte på koloni lidt længere væk hjemmefra. Det kan være i lejede hytter eller på campingpladser.

Hvert år i maj tager en gruppe børn og voksne på Sjællandsfestival. De lidt ældre unge tager på Sølundsfestival i juni i fire dage.

Hvert år fra jul til påske arbejder alle børn og voksne med en teaterforestilling, som de opfører to gange. En eftermiddagsforestilling for omkringliggende daginstitutioner og en aftenforestilling for forældre og søskende.

Til forestillingen er børn og voksne involverede i processen omkring at sy kostymer, lave rekvisitter og øve musik.

Forældre og søskende bliver hvert år inviteret til juletræsfest, fastelavnsfest og sommerfest:

• Ved julefesten danses der om juletræ, og der kommer  besøg af julemanden. Til sidst julehygges der i de enkelte grupper.
  • Ved fastelavnsfesten er alle udklædte. Der slås katten af tønden og efterfølgende er der hygge og traktement i de enkelte grupper.
  • Ved sommerfesten arrangeres der fællesspisning for alle børn, forældre og pårørende. Efter spisning afholdes der diskotek.

Kontakt fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen

Fritidshjemmet ved Ladegårdsskolen